Σεμινάριο Παραδοσιακού Επαγγελματικού Ταϊλανδέζικου Μασάζ

Αυτό το σεμινάριο καλύπτει την ύπτια θέση (από τα πόδια μέχρι το πρόσωπο)
# Εισάγει την έννοια των ενεργειακών γραμμών (SEN) και του Yin & Yang

# Διδάσκει τεντώματα, σημεία βελονισμού και σωστή χρήση του σωματικού βάρους χρησιμοποιώντας αντίχειρες, παλάμες, αγκώνες, γόνατα και πόδια
# Δίνει έμφαση στη βαθιά κοιλιακή (Hara) εργασία
# Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων ο μαθητής θα είναι σε θέση να εκτελέσει ένα αποτελεσματικό 1 - 1 ½ ώρα Ταϊλανδέζικο μασάζ

Πιο αναλυτικά:
To Bασικό Επίπεδο αποτελείται από τριάντα (38) ώρες διδασκαλίας και πρακτική εφαρμογή.

Μάθημα 1
Εισαγωγή που περιλαμβάνει τις βάσεις, τα θεραπευτικά οφέλη και την ιστορία του παραδοσιακού μασάζ της Ταϊλάνδης. Οι πρώτες έντεκα τεχνικές περιλαμβάνουν μασάζ ποδιών και ασκήσεις προθέρμανσης, εφαρμογή σημείων πίεσης και εκτάσεις αστραγάλου. Μετά από κάθε τμήμα της διδασκαλίας υπάρχει χρόνος για την πρακτική.

Μάθημα 2
Στις τεχνικές ένδεκα και δώδεκα αυτού του μαθήματος εισάγουμε τις πρώτες έξι γραμμές ενέργειας (Sen) που βρίσκονται στα πόδια και επιδεικνύουμε τον τρόπο εργασίας σε αυτές τις γραμμές προκειμένου να διευκολύνουμε τη ροή ενέργειας σε όλο το σώμα.

Μάθημα 3
Αυτό το μάθημα ξεκινά με διατάσεις των ποδιών. Καλύπτουμε τις τεχνικές δεκατέσσερα έως είκοσι επτά. Αυτές οι διατάσεις βοηθούν στην αύξηση της ευελιξίας και στην αύξηση της κινητικότητας των αρθρώσεων των ποδιών.

Μάθημα 4
Συνεχίζουμε από τις τεχνικές είκοσι οκτώ μέχρι τα σαράντα τρία και τελειώνουμε τις διατάτσεις των ποδιών και στην συνέχεια εκτελούμε ανεστραμμένα θέσεις οι οποίες είναι πολύ ωφέλιμες για το άνοιγμα της άνω πλάτης καθώς και της μέσης.

Μάθημα 5
Οι τεχνικές σαράντα τέσσερα έως πενήντα αποτελούνται από εργασίες που γίνονται στην περιοχή του στομάχου, στο στήθος και στους ώμους. Ολες αυτές γίνονται στη ύπτια θέση.

Μάθημα 6
Τώρα μεταφερόμαστε στο ανώτερο τμήμα του σώματος και αρχίζουμε να εργαζόμαστε στις ενεργειακές γραμμές στα χέρια. Στη συνέχεια συνεχίζουμε στα χέρια, στους ώμους, στο λαιμό, στο κρανίο, στο πίσω μέρος του κεφαλιού, στο στέμμα και στο πρόσωπο.
Με αυτό ολοκληρώνουμε το Επίπεδο Ι – Βασικό Επίπεδο που αποτελείται από εξήντα τρεις τεχνικές. Την τελευταία μέρα, οι συμμετέχοντες πρέπει να ��λοκληρώσουν ολόκληρο το πρόγραμμα είτε σε κάποιον συμμετέχοντα είτε σε προσκεκλημένο επισκέπτη όπου και αξιολογείται η απόδοσή τους και η μηχανική του σώματος.

Στο σεμινάριο αυτό περιλαμβάνονται 2 εγχειρίδια έγχρωμα με φωτογραφίες των τεχνικών, στα Ελληνικά.
Το ένα έχει μ��νο εικόνες και ο μαθητής συμπληρώνει τις δικές του σημειώσεις κατά την διάρκεια της διδασκαλίας.
Το δεύτερο είναι πλήρες εγχειρίδιο με όλες τις τεχνικές επεξηγημένες από τους δασκάλους και το σχολείο της Ταϊλάνδης ΙΤΜ (International Training Massage).

Οι εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι από το ΙΤΜ.
Παραδίδεται πιστοποίηση από το Αθηναίων Φως και εάν το επιθυμεί ο μαθητής μπορεί να δοθεί και Ταϊλανδέζικη Πιστοποίηση από το ΙΤΜ (με ένα πρόσθετο μικρό κόστος) που είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Υγείας και Παιδείας της Ταϊλάνδης.

Εκπαιδευτές: George Christodoulou Jagaro & Magdalena Manta Hotoleanu (βοηθός)

Ο Γιώργος σπούδασε Ταϊλανδέζικο μασάζ σε πολύ γνωστά και εξαιρετικά σχολεία (ITM - International Training Massage School, Loi Kroh Traditional Thai Massage School & Yoga, School of Thai Massage and Health) και δασκάλους μεταξύ των οποίων και ο Master Pichest Boonthume. Έχει πάνω από 700 ώρες εκπαίδευσης και δίδαξε τα τελευταία 12 χρόνια στον Καναδά, στην Ισπανία και στην Ελλάδα.

Η Μαγδαλένα έχει αποφοιτήσει τη Σιβιτανείδιο Δημόσια Σχολή, τμήμα αισθητικής. Παράληλα, πήγε στην Ταϊλάνδη όπου σπούδασε Thai Yoga(RueSri Datton), Thai Massage, Thai Oil Massage, Thai Head Massage, Thai Hot Stone, Thai Body Scrub Massage, Thai Face Massage, Thai Foot Massage.

Κόστος σεμιναρίου 400 Ευρώ. Δεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
Τηλεφωνα επικοινωνίας: 215 525 6729, 697 365 4844, 694 328 5809.
Εmail: soultherapy@athinaionfos.gr, athinaionfos@gmail.com

Για πληρωμές (προκαταβολή) στην Τράπεζα Πειραιώς
Υπόψιν Λογαριασμού: Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση - ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΦΩΣ
Αριθ. Λογαριασμού IBAN: GR39 0172 0930 0050 9308 5941 654
(εάν γίνει έμβασμα από άλλη Τράπεζα θα παρακρατηθούν 4 Ευρώ) ή

στο λογαριασμό VivaWallet Αθηναίων Φώς - On Line