Ρεφλεξολογία

Η ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ ειναι μια ΦΥΣΙΚΗ ΑΦΑΡΜΑΚΗ τεχνική θεραπείας, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΟΛΙΣΤΙΚΗ, που μπορεί να εφαρμόζεται ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (μέθοδο) χωρίς κίνδυνο.

Πρόκειται για συνολική βελτίωση της υγείας σας και αυτο-θεραπείας σας. Εχουμε πρόσβαση - μόνο στα πελματα μας - σε πάνω απο 7300 απολήξεις νεύρων, που σημαίνει ότι ακουμπάμε όλα τα συστήματα του σώματος, όλα τα όργανα.

Οι πιέσεις ή μασάζ γίνονται ειδικά στα πέλματα αλλά και στα χέρια, στην Ρεφλεξολογία.

Μπαίνοντας σε βαθειά χαλάρωση, ο οργανισμός τότε έχει την ευκαιρία να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς ΑΥΤΟ-ΙΑΣΗΣ και ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ της ΨΥΧΙΚΗΣ σας κατάστασης. Κάθε ψυχική και ενεργειακή ανισορροπία προκαλει νευρο-αδενική απορρύθμιση, και αντίθετα οι σωματικές διαταραχες επηρεάζουν την ενέργεια μας, την διάθεσή μας.
Για αυτό και η βελτίωση του νευρικού συστήματος είναι τόσο σημαντική.

Η Ρεφλεξολογία ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ - ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ διότι ανοίγει τους διόδους της ενέργειας ενεργοπιόντας σωματικά, ψυχικά και διανοητικά τον άνθρωπο.
Σε κάποιες συνεδρίες για περισσότερη ανακούφιση σε ιδιαίτερα σημεία βοηθώ με διάφορες τεχνικές μασάζ σώματος ή πιέσεις. π.χ. Thai Oil Massage κ.τ.λ. Εξασκώ REIKI επίσης.

Μερικές βελτιώσεις από την ρεφλεξολογία γενικές είναι:

  • Ανακούφιση από το ΣΤΡΕΣ
  • Μυική χαλάρωση
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
  • Αποτοξίνωση
  • Εξισορρόπηση του σωματος

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ-ΙΑΣΗ. ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ