Σεμινάριο Αποκατάστασης της Ορασης

Στόχος του σεμιναρίου αυτού είναι να ανακαλύψτε και να αφαιρέστε τα αίτια της επιδείνωσης της όρασης σας, να την διορθώστε και να την επαναφέρετε πίσω στο κανονικό.

Το σεμινάριο αυτό εδώ και πολλά χρόνια έχει δείξει σταθερά αποτελέσματα βελτίωσης της όρασης και είναι ένα από τα σεμινάρια που πάντοτε έχει μεγάλο ενδιαφέρον στην Δημοκρατία της Τσεχίας και την Ρωσία.

Ο Boris Tichanovsky είναι συγγραφέας βιβλίων για μεθόδους γρήγορη αποκατάστασης της όρασης.

Εργάζεται πάνω στον εαυτό του και δεν ικανοποιήται ποτέ με το στάτους κβο, παρακολουθώντας καινούργιες γνώσεις και εισχωρόντας βαθειά στις παραδοσιακές μεθόδους. Ολο αυτό δημιουργεί μια καινούργια δυναμική. Κανένα από αυτά τα σεμινάρια δεν είναι αναπαραγωγή κάποιου προηγούμενου, αλλά ένας εμπλουτισμός με καινούργια γνώση.

Στην Δημοκρατία της Τσεχίας το σεμινάριο αυτό διαρκεί 1 εβδομάδα. Οι περισσότεροι άνθρωποι μέσα σε αυτή την εβδομάδα βλέπουν βελτίωση τουλάχιστον 1 βαθμό σε οποιαδήποτε πάθηση έχουν. Σε μελέτες που έγιναν επί χρόνια, παρατηρήθηκε ότι η όραση των ανθρώπων αυτών συνέχισε να βελτιώνεται ασχέτως αν αυτοί συνέχιζαν να κάνουν τις ασκήσεις. Αυτοί που συνέχισαν να κάνουν τις ασκήσεις είχαν βελτίωση 3 με 4 βαθμούς σε λιγότερο από ένα χρόνο.
Οι μεγάλες βελτιώσεις παρατηρήθηκαν κυρίως στην μυωπία και πρεσβυωπία και στην συνέχεια σε άλλες παθήσεις των ματιών. Η καλύτερη περίπτωση ήταν βελτίωση 6 βαθμών μυωπίας μέσα σε ένα χρόνο.

Εδώ στην Ελλάδα για πρώτη φορά ο Boris θα το διδάξει σε 3 ημέρες.

Θα δώσει όλο το υλικό που διδάσκει κανονικά μέσα σε 7 ημέρες.

Όμως όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να υπάρξει αυτή η βελτίωση της όρασης που παρατηρείται στα 7μερα σεμινάρια.

Κύρια θέματα του σεμιναρίου θα είναι: ατροφία της όρασης, μυωπία, πρεσβυωπία, αμβλυωπία, καταρράκτης, γλαύκωμα, αστιγματισμός κ.α.

Το Σεμινάριο της Αποκατάστασης της Ορασης θα γίνει στο Ξυλόκαστρο της Κορινθίας.

Το σεμινάριο γίνεται 15-17 Σεπτεμβρίου, από τις 9.30 μέχρι της 18.00 με ένα μεσημεριανό διάλλειμα για φαγητό και μικρά διαλλείματα. Υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό στην περιοχή καθώς και σούπερ μάρκετς και μανάβικα

Η δήλωση συμμετοχής θα είναι μόνο μέσω προκαταβολής που είναι 50 Ευρώ και πρέπει να μπει μέχρι Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Τηλέφωνα επικοιν��νίας:
Γιώργος: 697 365 4844
Μαγδαλένα: 215 525 6729, 694 328 5809

Τιμή σεμιναρίου 150 ευρώ (+ Φ.Π.Α.). Στην τιμή αυτήν ΔΕΝ περιλαμβάνεται διαμονή.
Προκαταβολή για την εγγραφή: 50 ��υρώ
Δεκτές όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.
Για πληρωμές (προκαταβολή) στην Τράπεζα Πειραιώς
Υπόψιν Λογαριασμού: Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση - ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΦΩΣ
Αριθ. Λογαριασμού IBAN: GR39 0172 0930 0050 9308 5941 654
SWIFT-BIC: PIRBGRAA
Λόγος κατάθεσης: Αποκατάσταση της Ορασης